مصوبه شورای مشترک تحصیلات تکمیلی، آموزشی و پژوهشی دانشکده شیمی در خصوص پروپوزال

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۰۶۸۹ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

بند 1 بیست و یکمین صورتجلسه مورخ 17/07/1402 شورای مشترک تحصیلات تکمیلی، آموزشی و پژوهشی دانشکده شیمی

1. موضوع دفاع از پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی مطرح گردید. مقرر شد تا جلسه دفاع از پروپوزال برای دانشجویان دکتری طبق آیین نامه برگزار گردد. بدین منظور، دانشجو موظف می باشد تا حداقل یک هفته قبل از برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال، فایل پروپوزال خود را در اختیار مدیر گروه قرار دهد؛ مدیر گروه فایل پروپوزال را در اختیار همکاران گروه قرار می دهد تا بررسی لازم قبل از برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال توسط همکاران گروه صورت پذیرد. جلسه دفاع از پروپوزال با حضور حداقل دو نفر از همکاران گروه( به عنوان  داور)،اساتید راهنما/مشاور و مدیر گروه برگزار خواهد شد. حضور سایر همکاران گروه در جلسه دفاع از پروپوزال اختیاری می باشد. در صورت تائید پروپوزال در جلسه مذکور، پروپوزال در صورتجلسه گروه قید خواهد شد. در خصوص پروپوزال دانشجویان دوره کارشناسی ارشد مقرر گردید تا مدیر محترم گروه فایل پروپوزال را به همکاران محترم گروه ارسال نماید تا پس از مطالعه و ارائه پیشنهادات/اصلاحات توسط همکاران گروه، در جلسه گروه مطرح گردد. شایان ذکر می باشد که به منظور بررسی دقیق پروپوزال توسط همکاران گروه، فایل پروپوزال حداقل به مدت یک هفته در اختیار همکاران گروه قرار گیرد.

بند 1 بیست و چهارمین صورتجلسه مورخ 08/08/1402 شورای مشترک تحصیلات تکمیلی، آموزشی و پژوهشی دانشکده شیمی

1. موضوع ارائه و تصویب پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری مطرح شد. به منظور رعایت فاصله زمانی قانونی تصویب پروپوزال و دفاع مقرر گردید آخرین تاریخ تصویب پروپوزال برای دانشجویان دکتری آخر ترم 6 و برای دانشجویان کارشناسی ارشد آخر ترم 3 در نظر گرفته شود. شایان ذکر می باشدکه تاریخ های مذکور مربوط به تصویب پروپوزال می باشد. به منظور انجام امور به داوری/ برگزاری جلسه دفاع از پروپوزال و در نظر گرفتن زمان لازم برای انجام تصحیحات طبق نظر داوران، ارائه پروپوزال به گروه مربوطه بایستی زودتر از مهلت های مقرر صورت پذیرد.