اطلاعیه شماره دو کارآموزی

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۱۷۶۱ اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره دو کارآموزی تابستانی

به اطلاع دانشجویان شیمی کاربردی واجد شرایط  و علاقمند به گذراندن واحد کارآموزی در فصل تابستان 99، می رساند سامانه ملی کارآموزی (karamouz.irost.org) صرفا جهت کمک به جایابی محل کارآموزی می باشد و چنانچه جایابی از طریق این سامانه میسر نباشد (بعنوان مثال هیچ واحد صنعتی در استان مربوطه برای گذراندن کارآموزی در سامانه ثبت نشده باشد)، دانشجو می تواند از طریق حضوری اقدام به اخذ موافقت از کارخانه مورد نظر برای گذاراندن دوره کارآموزی بنماید. درصورتیکه دانشجو موفق به ثبت نام در سامانه گردید، برای اینکه لازم است دانشگاه تبریز نیز دانشجو و ثبت نام ایشان را در سامانه تایید کند، لازم است دانشجو از طریق تلفنی ثبت نام خود را به اطلاع اداره ارتباط با صنعت دانشگاه برساند (33393530 آقای برومند یا خانم شجاعی) تا آن ادره نسبت به تایید ثبت نام دانشجو در سامانه و ادامه روند کاری اقدام نماید.