اطلاعیه شماره یک کارآموزی

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۹ کد : ۱۱۷۶۰ اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره یک کارآموزی تابستانی

به اطلاع آن دسته از دانشجویان شیمی کاربردی که مایل به انتخاب وگذراندن واحد کارآموزی در فصل تابستان 99 می باشند، می رساند پس از اقدام به اخذ موافقت از یک واحد صنعتی از طریق حضوری، مکاتبه ای و یا از طریق سامانه ملی کارآموزی (karamouz.irost.org)، درخواست خود را از سیستم درخواست دانشجویی سما با عنوان درخواست معرفی به کارآموزی و با ذکر اسم و آدرس دقیق محل کارآموزی مورد علاقه ارسال فرمایند تا معرفی آنها به اداره ارتباط با صنعت و واحد صنعتی مورد علاقه صورت گیرد. دانشجویان بایستی فرم مربوط به کارآموزی را از سایت دانشکده دانلود و پس از پر کردن، ضمیمه درخواست خود نمایند. لازم به ذکر است بنابه تصویب دانشگاه، دانشجویان تا آخر شهریور ماه برای گذراندن دوره کارآموزی فرصت دارند و بدلیل شرایط کرونایی، تنها دانشجویانی که امسال فارغ التحصیل می شوند برای کارآموزی معرفی می گردند.

مدیریت گروه شیمی کاربردی

تلفن تماس 33393169 و 33393164