امکان ثبت درخواست صدور گواهی اشتغال به تحصیل از سامانه مدیریت درخواست های سما

۳۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۱ کد : ۱۱۶۰۹ اطلاعیه ها

1. از طریق لینک amozesh.tabrizu.ac.ir با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، وارد سامانه سما شوید
  2. در منوی سمت راست، بر روی گزینه­ «مدیریت درخواست» کلیک نموده و در صفحه بازشده، در سمت چپ صفحه، بر روی گزینه «درخواستهای جدید» کلیک نمایید.
  3. در صورتی که در ترم جاری، یک دانشجوی فعال و در حال تحصیل هستید، گزینه «صدور گواهی به تحصیل» در صفحه جدید نمایش داده خواهد شد.
  4. با کلیک بر روی گزینه «ثبت»، محدودیت ها و روند بررسی درخواست را ملاحظه نموده و سپس بر روی گزینه «ثبت درخواست» کلیک نمایید.
  5. متن درخواست را وارد نمایید. متن وارد شده در این قسمت، درخواست شما خطاب به مدیر آموزش دانشکده برای صدور گواهی اشتغال به تحصیل می باشد و این متن، در گواهی نمایش داده نخواهد شد. نام سازمانی که می خواهید گواهی اشتغال به تحصیل را برای ارائه به آن سازمان دریافت نمایید، با دقت در قسمت «سازمان درخواست کننده» ثبت نمایید و سپس، بر روی گزینه «ثبت درخواست» کلیک کنید.
  6. جهت نهایی کردن درخواست خود، بر روی گزینه «تکمیل درخواست» کلیک نمایید.

در صفحه «مدیریت درخواست» با کلیک بر روی «پیگیری» می توانید از روند بررسی درخواست آگاه شوید. پس از تایید نهایی درخواست، با مراجعه به بخش «درخواست های تکمیل شده»  واقع در صفحه «مدیریت درخواست» می توانید گواهی را دریافت نمایید.

دقت نمایید که تعداد گواهی های درخواست شده در هر ترم، محدود می باشد.

( ۱ )