اطلاعیه برگزاری کلاسهای دانشگاه تبریز به صورت مجازی از روز شنبه ۱۶ فروردین

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۸ کد : ۱۱۵۵۴ اطلاعیه ها

دانشجویان محترم، با توجه به شیوع ویروس کرونا و آغاز به‌کار سامانه آموزش‌های مجازی دانشگاه تبریز، معاونین محترم آموزشی و همچنین کارشناسان فن‌آوری دانشکده‌ها پاسخگوی مشکلات احتمالی شما در خصوص کار با این سامانه می‌باشند. لطفا در صورت وجود هرگونه ایراد کار با این سامانه با معاون آموزشی دانشکده و یا کارشناس فن آوری مربوطه تماس گرفته و از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید. خاطر نشان می‌سازد لیست کارشناسان آموزش دانشکده‌ها جهت پاسخگویی به مشکلات آموزشی احتمالی شما عزیزان در اطلاعیه‌های آتی اعلام خواهد شد.

-آموزش صوتی تصویری استفاده از کلاس‌های برخط (online) و خارج خط (offline) سامانه LMS  ویژه همکاران و دانشجویان در وب سایت گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه تبریز به آدرس http://vu.tabrizu.ac.ir   قرار داده شده است.

*توصیه می‌شود فایل‌های راهنما به ترتیب مشاهده گردد( فایل‌های جدید در بخش بالاتر سایت قرار دارند)

در انتها  در صورت دسترسی 24 به اینترنت تقاضا دارد در جهت کاهش ترافیک شبکه دانلود فایل های خارج خط offline کلاسها در خارج از بازه زمانی هشت صبح تا شش بعد از ظهر صورت گیرد.